Τζένη Μπότση: Πως κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της [vid]
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Νίκο Σεργουλόπουλο
LIFESTYLE

Τζένη Μπότση: Πως κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της [vid]

Τζένη Μπότση: H ηθοποιός και ο Νίκος Σεργουλόπουλος έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ για στιγμές της ζωής τους που τους καθόρισαν.

Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση: Η ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. «Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο “γράφουν ότι είμαι έγκυος”. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα!», ανέφερε η Τζένη Μπότση και συμπλήρωσε:
«Ήμουν συγκρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία».

Η ίδια διηγήθηκε πως μέσα στο γύρισμα αποκάλυψε πρώτη φορά πως είναι έγκυος στον ενδυματολόγο της σειράς αφού πλέον δεν της έκαναν τα ρούχα που είχε ήδη φορέσει σε προηγούμενα γυρίσματα και έπρεπε να ολοκληρώσει τις σκηνές. «Με έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι γιατί δεν έμπαιναν τα ρούχα ούτε για πλάκα!», είπε και εξήγησε πως εκείνος τη βοήθησε αφού της πήγε όλα τα ρούχα ξανά σε μεγαλύτερο νούμερο, ενώ όλα κύλησαν ομαλά ενημερώνοντας μόνο τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της σειράς.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. […] Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε», τόνισε.

Η Μπότση εξήγησε επίσης στον Σεργουλόπουλο γιατί επέλεξε το όνομα «Αλίκη» για την κόρη της, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019: «Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από άλφα, και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με άλφα. Επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας, που Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου».

Read more