Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές του ζευγαριού για τη νέα χρονιά [pic]
Έχουν πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένοι
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές του ζευγαριού για τη νέα χρονιά [pic]

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το ζευγάρι επέλεξε μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα σκυλάκια του.

Τζένη ΜπαλατσινούΒασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας είχε και την ονομαστική του γιορτή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στη φωτογραφία που επέλεξε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν είναι αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού και τα δυο σκυλιά τους.

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά», έγραψε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στον λογαριασμό του στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας έκανε και την πρώτη ανάρτηση του στο Instagram μετά τη γέννα. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι της συζύγου του με την παρακάτω λεζάντα,

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Αυτό είναι το τέταρτο παιδί για τη Τζένη Μπαλατσινού που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Για τον υπουργό είναι το πρώτο του παιδί.

Read more