Τζένη Μπαλατσινού: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της – Στόλισε λίγο πριν γεννήσει [pic]
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά και όμορφα
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της – Στόλισε λίγο πριν γεννήσει [pic]

Τζένη Μπαλατσινού: Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει μπει πλέον στο μηνά της.

Τζένη Μπαλατσινού: Θέλησε λοιπόν, λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει να στολίσει το σπίτι της για να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας.

Το τέταρτο παιδί της, το αγοράκι που περιμένουν με τον Βασίλη Κικίλια  θα έρθει στον κόσμο μέσα στον Δεκέμβριο και η χαρούμενη μέλλουσα μαμά στόλισε το σπίτι της με τη βοήθεια του 13χρονου γιου της Μάξιμου και της κόρης της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτές οι γιορτές θα είναι σίγουρα διαφορετικές για την ίδια αφού μετά από 13 χρόνια, θα αποκτήσει ακόμα ένα παιδί. Έτσι την πρώτη του Δεκέμβρη η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανέβασε στιγμιότυπο στο instagram, θέλοντας να μοιραστεί με όλους τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της.

Με μια ακόμη ανάρτηση στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού έκανε και έναν απολογισμό για τη χρονιά που τελειώνει,

«30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν..Το Φως δεν το εξηγεί κανείς, αλλά το βλέπει.. Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!!🙏🏻🙏🏻».

Read more