Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα και η συγκίνηση για τον δύσκολο τοκετό [vid & pics]
Συγκίνηση και ευτυχία τα συναισθήματα του ζευγαριού
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα και η συγκίνηση για τον δύσκολο τοκετό [vid & pics]

Τζένη Μπαλατσινού: Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας έκαναν χθες τις πρώτες τους δηλώσεις κατά την έξοδο τους, από το μαιευτήριο.

Τζένη Μπαλατσινού: Εξιτήριο πήρε χθες, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, από το μαιευτήριο η Τζένη Μπαλατσινού με το νεογέννητο γιο της.

Δίπλα της ήταν ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Μαζί με τον γιατρό τους έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους μετά τη γέννα του μωρού τους. Κια οι δύο πολύ συγκινημένοι ευχαρίστησαν τον μαιευτήρα τους και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τον κόσμο για τις πολλές και γλυκές ευχές του.

Ο γιατρός της Τζένης Μπαλατσινού μίλησε για έναν δύσκολο τοκετό, καταλήγοντας ότι όλα πήγαν πολύ καλά, λόγω της ψυχραιμίας και της δύναμης που έδειξε η παρουσιάστρια. Από την άλλη, η Τζένη Μπαλατσινού δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε μεταξύ άλλων και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Read more