Τζένη Μπαλάτσινού: Ξεκουράζεται στο ησυχαστήριο της στην Πάτμο [pics]
Στιγμές χαλάρωσης για την εγκυμονούσα Τζένη
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλάτσινού: Ξεκουράζεται στο ησυχαστήριο της στην Πάτμο [pics]

Τζένη Μπαλάτσινού: Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια είναι έγκυος.

Τζένη Μπαλάτσινού: Ο υπουργός Υγείας την προηγούμενη Τρίτη, μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του, ανακοίνωσε ότι περιμένουν με τη σύζυγό του το πρώτο τους παιδί.

Η Τζένη Μπαλάτσίνου, μητέρα τριών ακόμη παιδιών, φαίνεται πραγματικά πολύ ευτυχισμένη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, όπως επίσης μας  αποκάλυψε ο κ. Κικίλιας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει στα social media ο Βασίλης Κικίλιας, ανακοινώνοντας τα νέα.

Πριν από λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού έφυγε για το ησυχαστήριο της στην Πάτμο, όπου διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι. Το σπίτι είναι υπέροχα διακοσμημένο και φυσικά έχει θέα τη θάλασσα.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής #ΚαλοκαίριNot την «έπιασε» στο αεροδρόμιο καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει προς το νησί, στην πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Τζένη μας έχει δείξει πολλές φορές το όμορφο σπίτι της μέσα από το Instagram, το οποίο να σημειώσουμε έχει και πολύ ωραία θέα. Είναι, πραγματικά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσει και να μαζέψει δυνάμεις για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Read more