Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνεψε πολύ στη γέννα – Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον τοκετό [vid]
Όλα πήγαν κατ' ευχήν
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνεψε πολύ στη γέννα – Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον τοκετό [vid]

Τζένη Μπαλατσινού: Η παρουσιάστρια γέννησε τον γιο της ανήμερα των Χριστουγέννων.

Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώην μοντέλο και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγιναν γονείς στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

Η Τζένη Μπαλατσινού όμως βγήκε από το νοσοκομείο 18 ημέρες αργότερα. Μητέρα και γιος πήραν εξιτήριο και βρέθηκαν και πάλι στο σπίτι τους. Η εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και οι λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της είχαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά τη γέννα το περιοδικό OK! ήταν αυτό που αποκάλυψε το όνομα του παιδιού, το οποίο θα είναι Παναγιώτης – Αντώνιος, όπως έχουν αποφασίσει η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. «Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο», αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Το δημοσίευμα αυτό σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, πραγματοποιώντας παράλληλα μία αποκάλυψη για τη Τζένη Μπαλατσινού. Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, η υγεία της Τζένης Μπαλατσινού κινδύνευσε κατά τη γέννα του γιου της. «Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. Μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει καλά ότι όντως η Τζένη κινδύνευσε πάρα πολύ, έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, που πιστεύει εννοώ στο Θεό, και έχει κάνει και δουλειά με τον εαυτό της, όλα πήγαν καλά και δεν είναι τυχαίο που θέλει να εκπληρώσει το τάμα της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα, φυσικά και στους δύο και στο παιδάκι τους», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν πολύ συγκινημένη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο και είχε ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου και ιδιαίτερα τον σύζυγό της.

Read more