Τζένη Μπαλατσινού: Η βόλτα με το μωρό της στον Εθνικό Κήπο [pic]
Οικογενειακή βόλτα στην Αθήνα
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Η βόλτα με το μωρό της στον Εθνικό Κήπο [pic]

Τζένη Μπαλατσινού: Μαζί τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια στην πρώτη βόλτα με τον γιο τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Με το μωρό της στην αγκαλιά και την παρέα του συζύγου της και υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, έκαναν βόλτα στον Εθνικό Κήπο.

Το ζευγάρι μαζί με τον δύο μηνών γιο τους βγήκαν βόλτα στον Εθνικό Κήπο και τις εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello.

Πανευτυχείς οι δυο γονείς απόλαυσαν την καταπράσινη όαση του Εθνικού Κήπου. Ο Υπουργός Υγείας κρατούσε το σκυλί της οικογένειας, ενώ η παρουσιάστρια βόλταρε κρατώντας τον νεογέννητο Παναγιώτη – Αντώνη.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020. Μαμά και γιος βγήκαν από το μαιευτήριο 18 ημέρες μετά τη γέννηση και ύστερα από ένα δύσκολο τοκετό που όλα πήγαν στο τέλος καλά.

Το όνομα του μικρού τους γιου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό το περιοδικό ΟΚ!. Σύμφωνα με το δημοσίευμά του, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα βαφτίσουν τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο.«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο», έγραφε το περιοδικό.

Read more