Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων – Το πρώτο μήνυμα του Β. Κικίλια για τη γέννηση του γιου του [pic]
Η οικογένειά τους μεγάλωσε
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων – Το πρώτο μήνυμα του Β. Κικίλια για τη γέννηση του γιου του [pic]

Τζένη Μπαλατσινού: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 25 Δεκεμβρίου.

Τζένη Μπαλατσινού: Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά τη γέννηση του παιδιού τους, χθες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας έκανε και την πρώτη ανάρτηση του στο Instagram μετά τη γέννα. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι της συζύγου του με την παρακάτω λεζάντα,

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Αυτό είναι το τέταρτο παιδί για τη Τζένη Μπαλατσινού που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Για τον υπουργό είναι το πρώτο του παιδί.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019. Έναν χρόνο και λίγο μετά ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, με μία ανάρτησή του στο Twitter.

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει τότε ο υπουργός Υγείας στο Twitter.

Η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναρτήσει την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram συνοδεύοντάς τη με τις λέξεις «Αγάπη κι ευγνωμοσύνη».

Read more