Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απέκτησαν δεύτερο παιδί με την Τζέσικα Μπίελ και δεν το έμαθε κανείς
Ξανά μπαμπάς
LIFESTYLE

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απέκτησαν δεύτερο παιδί με την Τζέσικα Μπίελ και δεν το έμαθε κανείς

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ο 40χρονος τραγουδιστής είναι παντρεμένος με το μοντέλο και ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί τον ον 5χρονο Silas.

Ο τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη ότι αυτός και η Τζέσικα Μπίελ απέκτησαν πριν από έξι μήνες το δεύτερο τους παιδί. Ο Τίμπερλεϊκ επιβεβαίωσε τα νέα σε ψηφιακή εμφάνισή του στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις. Αποκάλυψε μάλιστα και το όνομα του δεύτερου παιδιού του, Phineas.

«Το όνομα του είναι Phineas και είναι υπέροχος και τόσο χαριτωμένος. Κανένας δεν κοιμάται. Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες», δήλωσε ο 39χρονος διάσημος σταρ.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη διαφορά ανάμεσα στο ένα και τα δύο παιδιά, απάντησε:

«Δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλο πιά» είπε ενώ συμπλήρωσε, «είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά πιστεύω ότι πλέον μπαίνεις από ζώνη άμυνας στην επίθεση πολύ γρήγορα. Είναι κάπως σαν ‘Πάρε το ένα μωρό, θα πάρω το άλλο’. Είναι υπέροχα. Ο Σίλας είναι πολύ ενθουσιασμένος».

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος κλείνει τα 40 αυτόν τον μήνα, είπε στην ΝτεΤζένερις ότι ήταν «μία από τους πρώτους ανθρώπους που το είπαμε εκτός της οικογενείας μας». Ο πρώην τραγουδιστής του ποπ αντρικού συγκροτήματος NSYNC παντρεύτηκε με την Μπίελ το 2012 .

Read more