Τραγικό τέλος για τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Στιβ Μπινγκ – Πήδηξε από τον 27ο όροφο
Δεν άντεξε λένε την απομόνωση
LIFESTYLE

Τραγικό τέλος για τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Στιβ Μπινγκ – Πήδηξε από τον 27ο όροφο

Στιβ Μπινγκ: Ο σκηνοθέτης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτοκτόνησε σε ηλικία 55 ετών πηδώντας στο κενό.

Στιβ Μπινγκ: Ο παραγωγός και σκηνοθέτης σύμφωνα με πηγές είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας της απομόνωσης λόγω του κορονοϊού.

Ήταν κληρονόμος αμύθητης περιουσίας πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος έφτιαχνε πολυτελή διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη από την δεκαετία του 1920. Η οικογένειά του ήταν στην λίστα του Forbes με τους 400 πιο πλούσιους Αμερικανούς.

Ο Bing έγινε ιδιαίτερα γνωστός μετά την σχέση του με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ,  με την οποία είχαν σχέση για περίπου έναν χρόνο και από αυτήν απέκτησαν τον 18χρονο γιο τους Ντέμιαν. Κληρονόμησε την περιουσία του στα 18α του γενέθλια και παράτησε τις σπουδές του στο Στάνφορντ για να γίνει σκηνοθέτης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τσεκ ιν στο ξενοδοχείο Bel-Air για ένα βράδυ και έμεινε 9 χρόνια. Διατηρούσε χαμηλό προφίλ και αυτό διαταράχθηκε στις αρχές του 2000 λόγω της θυελλώδους σχέσης του με την Χάρλει και τον θυελλώδη χωρισμό τους.

Ο Μπινγκ ήταν από τους δημιουργούς του Polar Express του Τομ Χανκς συμμετέχοντας με 100 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης ήταν παραγωγός της ταινίας για τους Rolling Stones του Μάρτιν Σκορτσέζε το Shine A Light. Ήταν επίσης φιλάνθρωπος και τον Απρίλιο του 2012 συμμετείχε στο πρόγραμμα Giving Pledge του Μπιλ Γκέιτς και του Γουόρεν Μπάφετ.

Read more