Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Με μάσκες και όλα τα απαραίτητα μέτρα κατέφθασαν στο σπίτι τους στην  Αντίπαρο [pics]
Το καταφύγιο τους είναι στην Αντίπαρο
LIFESTYLE

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Με μάσκες και όλα τα απαραίτητα μέτρα κατέφθασαν στο σπίτι τους στην Αντίπαρο [pics]

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Το γνωστό ζευγάρι του Χόλιγουντ επισκέπτεται εδώ και χρόνια την Αντίπαρο όπου έχουν αποκτήσει και μια εντυπωσιακή κατοικία.

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Το ζευγάρι όπως κάθε χρόνο ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές του, φορώντας όμως, τις μάσκες του για τον κορονοϊό.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Ρίτα Γουίλσον ήταν από τα πρώτα διάσημα ζευγάρια που ανακοίνωσαν ότι νόσησαν από τον κορονοϊό. Οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Αυστραλία για γυρίσματα ταινίας στην οποία συμμετείχε ο Τομ Χανκς και παρέμειναν εκεί σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

O πολιτογραφημένος ως Έλληνας και η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός, έχοντας αναρρώσει πλήρως ήρθαν και φέτος στην Ελλάδα, όπως κάνουν κάθε χρόνο, για να χαλαρώσουν και να περάσουν τις διακοπές τους. Οι δυο τους διατηρούν μια πολύ εντυπωσιακή πετρόκτιστη βίλα στο μικρό νησί των Κυκλάδων με μια υπέροχη βεράντα που έχει απίστευτη θέα στο απέραντο ελληνικό Αιγαίο.

Το σπίτι τους στην Αντίπαρο 450 τετραγωνικών μέτρων, διατηρεί την αισθητική του νησιού, σε λιτές γραμμές με τέσσερις κρεβατοκάμαρες και ένας ξενώνας για τους VΙP φιλοξενούμενους. Ο εν λόγω ξενώνας ουσιαστικά αποτελεί ένα ανεξάρτητο από τη βίλα σπίτι, που είναι ένα ακόμη ανεξάρτητο οίκημα.

Read more