Τομ Χανκς Κορονοϊός: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανάρρωση [vid]
Ο ηθοποιός παρουσίασε την εκπομπή στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
LIFESTYLE

Τομ Χανκς Κορονοϊός: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανάρρωση [vid]

Τομ Χανκς Κορονοϊός: Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του «Saturday Night Live» (SNL)

Τομ Χανκς Κορονοϊός: Ο Τομ Χανκς έκανε την έναρξη της εκπομπής μέσα από την κουζίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Η εκπομπή φυσικά δεν ήταν live. Ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε φορώντας το κοστούμι του. Μάλιστα, για να προλάβει την απορία του κόσμου, ο ίδιος εξήγησε ότι είχε ξυρίσει τα μαλλιά του για τις ανάγκες ρόλου, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι ακόμα τόσο κοντά επειδή αργούν να μακρύνουν.

«Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το να κάνεις χιούμορ στο SNL είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: τι στο καλό… Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο celebrity που όλοι έψαχναν μετά τον κορονοϊό και μετά την περιπέτεια της υγείας μου έγινα ο… μπαμπάς της Αμερικής: Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ και κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα».

Με πολύ χιούμορ ο Τομ Χανκς αναφέρθηκε και στην καραντίνα και την καθημερινότητα με τη σύζυγό του: «Τώρα, η σύζυγός μου και εγώ, είμαστε καλά, τα πάμε σπουδαία. Χαλαρώνουμε στο σπίτι (είμαστε αραχτοί), όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι. Στην πραγματικότητα, αυτό το κοστούμι, είναι η πρώτη φορά που φοράω κάτι άλλο εκτός από φόρμες από τις 11 Μαρτίου. Και η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να το βάλω, γιατί ξέχασα πως λειτουργούν τα κουμπιά».

Εξήγησε ότι το καθιερωμένο show μπορεί να φανεί περίεργο στο κοινό αφού δεν θα υπάρχουν τα ωραία σκηνικά και η συμμετοχή του κόσμου αλλά όπως είπε: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κάνουμε να μοιάζει με το SNL που ξέρετε και αγαπάτε».

Read more