Τομ Χανκς κορονοϊός: «Ένιωθα ότι έσπαγαν τα κόκκαλά μου» – Έτσι περιγράφει την εμπειρία του [vid]
Μια δύσκολη περιπέτεια υγείας
LIFESTYLE

Τομ Χανκς κορονοϊός: «Ένιωθα ότι έσπαγαν τα κόκκαλά μου» – Έτσι περιγράφει την εμπειρία του [vid]

Τομ Χανκς κορονοϊός: Ο αγαπημένος ηθοποιός περιγράφει την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

Τομ Χανκς κορονοϊός: Μέσω βιντεοκλήσης έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός στην εκπομπή The Late Show.

Μεταξύ όσων είπε, έκανε ιδιαίτερη αναφορά Για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με το νέο κορονοϊό. Όπως ανέφερε, δεν γνωρίζει πώς κόλλησε αυτός και η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έκανε στο Σίδνεϊ.

Τα συμπτώματα που εμφάνισαν οι δυο τους ήταν πολύ διαφορετικά. Όπως τόνισε, η σύζυγός του είχε πολύ πιο υψηλό πυρετό από εκείνον και τρομερό πονοκέφαλο, ενώ είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης κάτι που ωστόσο δεν ίσχυε για τον ίδιο. «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας την κατάστασή του. Νοσηλεύτηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο και ο ίδιος χρειάστηκε οκτώ ημέρες για να αναρρώσει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σε μήνυμά του είχε δηλώσει, θέλοντας να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη σοβαρότητα του ιού, ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας, όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο. «Τουλάχιστον τρία βασικά πράγματα μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει«, είπε. «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς», τόνισε.

«Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς. Είτε μας αρέσει είτε όχι σε αυτό είμαστε όλοι μαζί», είπε, συγκρίνοντας τη σωστή οδήγηση με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε για την προστασία μας από τον covid-19.

Read more