Τομ Κρουζ: Οι φωνές του στο συνεργείο να τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό [ηχητικό]
Στα γυρίσματα της ταινίας στη Ρώμη
LIFESTYLE

Τομ Κρουζ: Οι φωνές του στο συνεργείο να τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό [ηχητικό]

Τομ Κρουζ: Το ξέσπασμα του ηθοποιού προς το συνεργείο του στα γυρίσματα του «Mission Impossible 7» έχει ακουστεί παντού.

Τομ Κρουζ: Σε ένα ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sun, ο σταρ του Χόλιγουντ ουρλιάζει σε ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που φέρεται να μην τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και συγκεκριμένα στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος στο ηχητικό ντοκουμέντο. «Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@δες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει ο σταρ.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» έχουν ήδη υποστεί αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, καθώς ηθοποιοί και συνεργείο ταξιδεύουν στην Ευρώπη προσπαθώντας να τα ολοκληρώσουν. Τον Οκτώβριο, ο πρωταγωνιστής του φιλμ μαζί με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ ΜακΚουάρι προσπάθησαν να βρουν λύση, λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε ότι 12 άτομα από το σετ της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Επικίνδυνη Αποστολή (Mission Impossible) είναι σειρά από ταινίες δράσης βασισμένες στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Στις ταινίες αυτές, ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον Ίθαν Χαντ, έναν πράκτορα της IMF (Impossible Mission Force). Η σειρά ταινιών έχει κάνει τον 12ο μεγαλύτερο τζίρο όλων των εποχών ξεπερνώντας τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία έχει την κυριολεκτική μετάφραση Αδύνατη Αποστολή, καθώς όλες οι επιχειρήσεις είναι άκρως απόρρητες και έχουν έναν απίστευτο βαθμό δυσκολίας.

Read more