Το… εμβόλιο του Άκη Πετρετζίκη που έγινε viral [pic]
Με ταλέντο και χιούμορ
LIFESTYLE

Το… εμβόλιο του Άκη Πετρετζίκη που έγινε viral [pic]

Άκης Πετρετζίκης: Ο αγαπημένος σεφ φτιάχνει τα πάντα, εύκολα, γρήγορα και νόστιμα...

Άκης Πετρετζίκης: Από χθες κυκλοφορεί ένα χιουμοριστικό post στο Facebook σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού, όπου φαίνεται πως ο αγαπημένος μας Άκης απαντά στην ανάρτηση με πολύ χιούμορ.

Κάποια από τις ιστοσελίδες που φτιάχνουν τα γνωστά memes έγραψε με το γνωστό της χιούμορ ότι «μόνο ο Πετρετζίκης δεν έχει φτιάξει ακόμα εμβόλιο για τον κορονοϊό»…

… ο Άκης φέρεται να απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, με πολύ χιούμορ, «Νομίζεις» θέλοντας και ο ίδιος να δώσει το στίγμα του για την «εμβολιολογία» που έχει αρχίσει να επικρατεί.

Φυσικά το post έχει γίνει ήδη viral με πάνω από 9.500 like, σχόλια και κοινοποιήσεις και είναι και κάτι το οποίο συνηθίζει, να απαντά δηλαδή και να συμμετέχει σε συζητήσεις στα social media.

Το διάστημα αυτό, ο Άκης Πετρετζίκης, προσπαθεί να μας κάνει τη ρουτίνα και τον εγκλεισμό λίγο πιο ανάλαφρο κάνοντας live μεταδόσεις στο Instagram με εύκολες και νόστιμες συνταγές για όσους μένουν στο σπίτι, προσελκύοντας χιλιάδες ενδιαφερόμενους. Δεν του λείπει όμως και το χιούμορ, έστω και μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Είναι άλλωστε όχι μόνο ένας επιτυχημένος σεφ και αλλά και επιχειρηματίας και σαν νέος άνθρωπος που είναι, τοποθετείται δημόσια τόσο για τα οικονομικά, όσο και για άλλα θέματα.

Read more