Τί τρέχει με την Kim και τον Kanye – Το μυστικό της καραντίνας
Τα προβλήματα στις σχέσεις είναι ίδια για όλους
LIFESTYLE

Τί τρέχει με την Kim και τον Kanye – Το μυστικό της καραντίνας

Kim Kardashian Kayne West: Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 6 χρόνια και έχουν 4 παιδιά.

Kim Kardashian Kayne West: Είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του κόσμου και όπως όλοι γνωρίζουν ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Γιόρτασαν μάλιστα πρόσφατα την 6η επέτειο γάμου τους, με τα ανάλογα posts στο Instagram γεγονός που μας έπεισε ότι όλα στην οικογένεια πάνε καλά.

Credit: Kim Kardashian West/Instagram

Φαίνεται όμως πως η καραντίνα είναι αμείλικτη για όλους. Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για τεράστια κρίση στη σχέση της Kim και του Kanye,  κυρίως λόγω του εγκλεισμού στο σπίτι. Και μπορεί το σπίτι τους να μην είναι ένα δυάρι στην Κυψέλη αλλά το lockdown έχει αλλάξει τις καθημερινές τους συνήθειες. Η Κιμ για παράδειγμα παραπονιέται συχνά ότι τα παιδιά δεν την αφήνουν να κάνει τίποτα, με αποτέλεσμα να ξυπνάει πολύ νωρίς κάθε μέρα για να γυμναστεί και να κάνει τις δουλειές της, ώστε να έχει την ησυχία της. Ο Kanye από την άλλη είχε συνήθειο να κοιμάται μέχρι αργά.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι, μπορεί να έμενε στο ίδιο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά βλέπονταν ελάχιστα και προφανώς όχι κάθε μέρα. Πάντως όλοι επιμένουν, ότι βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους, και ότι πλέον δεν έχουν τίποτα να τους ενώνει, εκτός φυσικά από τα παιδιά.

Θα δούμε αν είναι μια κρίση λόγω του lockdown ή εάν έχει βαθύτερα αίτια. Όλα τα ζευγάρια μοιάζουν λίγο πολύ τελικά…

Read more