Θανάσης Πολυκανδριώτης: Θετικός στον κορονοϊό – Τι υποσχέθηκε στον Μαζωνάκη
Όπως έγραψε, νιώθει καλά
LIFESTYLE

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Θετικός στον κορονοϊό – Τι υποσχέθηκε στον Μαζωνάκη

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Ο γνωστός συνθέτης και μουσικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Στη σχετική ανάρτηση στο facebook ο μουσικοσυνθέτης εκτός από το γεγονός ότι διαγνώσθηκε θετικός, ότι χρωστάει στον φίλο του Γιώργο Μαζωνάκη μια εμφάνιση.

«Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν από την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός.

Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε στην ανάρτηση γράφοντας: «Θανάση μου, για εμένα αυτά τα μεγάλα πράγματα να ξέρεις ξεκίνησαν από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Είμαι εδώ και σε περιμένω μαζί με όλους όσους μας στήριξαν να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη όσα για το μοναδικό μας μπουζούκι ξεκινήσαμε».

Read more