Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν μπόρεσα να χαρώ την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα» [vid]
Έχει βρει πλέον την ισορροπία του
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν μπόρεσα να χαρώ την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα» [vid]

Θανάσης Ευθυμιάδης: O ηθοποιός έζησε την απόλυτη επιτυχία μέσα από τη δημοφιλή σειρά αλλά δεν μπόρεσε να την χαρεί πραγματικά.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο ηθοποιός και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής του, καθώς και για τον λόγο που δεν χάρηκε την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα.

Ο ηθοποιός ανέφερε πολύ χαριστικά: «Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα.

Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα».

Η σειρά Ντόλτσε Βίτα (ή αλλιώς Dolce Vita) ήταν μια ελληνική αισθηματική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 1995-1997, που δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου ενώ προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από τις 5 Οκτωβρίου 1995 μέχρι τις 12 Μαΐου 1997. Η σειρά παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, της Χριστίνας Μαρκάτου, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον Αντώνη Καλούδη, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν την μεταξύ τους σχέση από τον περίγυρό τους. Τον ρόλο της Χριστίνας είχε η Άννα Παναγιωτοπούλου ενώ τον ρόλο του Αντώνη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελούνταν από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Γαλήνη Τσεβά.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου του 1995, με τον Παναγιώτη Κούτρα να σκηνοθετεί τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς ενώ από το έκτο επεισόδια τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου του 1996 σε 38 επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 1996 ενώ η σειρά ολοκληρώθηκε οριστικά στις 12 Μαΐου του 1997 ύστερα από συνολικά 70 επεισόδια.  Μετά την ολοκλήρωσή της, η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη σε ετήσια βάση μέχρι και σήμερα.

Read more