Τάσος Χαλκιάς: Η συγκίνηση του on camera και ο «Σάκης ο υδραυλικός» [vid]
Η πορεία του στο θέατρο και οι επιτυχίες
LIFESTYLE

Τάσος Χαλκιάς: Η συγκίνηση του on camera και ο «Σάκης ο υδραυλικός» [vid]

Τάσος Χαλκιάς: O αγαπητός ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show την Τετάρτη το βράδυ.

Τάσος Χαλκιάς: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τον ηθοποιό για την πορεία του στο θέατρο, ενώ του επεφύλαξε και μερικές εκπλήξεις.

Αρχικά, ο ηθοποιός επικεντρώθηκε στο πόσο έπληξε η πανδημία τον κλάδο του δημιουργώντας ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στους εκπροσώπους της τέχνης. «Είχαμε πολλά εμπόδια και καιρικά φαινόμενα κι έτσι μειώσαμε τις παραστάσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.

Περνώντας στην επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο τόνισε πως δεν ήταν όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική κι ότι ήρθε εντελώς απρόσμενα στη ζωή του.

Η στιγμή όμως που συγκινήθηκε ο ηθοποιός ήταν όταν είδε την έκπληξη που του είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στην αρχή της συζήτησης, ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε τον Τάσο Χαλκιά για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τον ανιψιό του, τον Ορέστη, που μένει στο Λος Άντζελες.

Γ.Α.: Πόσο καιρό έχεις να δεις τον Ορέστη;

Τ.Χ.: Πέντε χρόνια.

Γ.Α.: Κοίτα λίγο εκεί το μεγάλο μόνιτορ, σου έστειλε κάτι.

Αμέσως προβλήθηκε ένα βίντεο με τον ανιψιό του Τάσου Χαλκιά, το οποίο τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά «βαλτός είσαι»!

«Έχω πέντε χρόνια να τον δω και είδα 2-3 άσπρες τριχούλες στα γενάκια του. Είναι ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα ότι πήγε λίγο μεγάλος στην Αμερική, αλλά πέρασε 4 χρόνια και στο Λονδίνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που υποδύθηκε τη «Λίλη» στο «Λαβ Σόρρυ» του MEGA, έκανε έκπληξη στον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Σάκη» στη συγκεκριμένη σειρά.

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και είπε:

«Τότε με είχε, έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου την “έκοβε” και μου έλεγε “συγκεντρώσου”. Η ατάκα του “προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη” ήταν η ατάκα σχεδόν της δεκαετίας». Πάντως, η ίδια δεν φάνηκε αρνητική στο ενδεχόμενο ριμέικ της σειράς «Λαβ Σόρρυ».

Read more