Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6 του χρόνια και η αινιγματική ανάρτηση στα social media [vid]
Η ειλικρινής του εξομολόγηση, σοκάρει
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6 του χρόνια και η αινιγματική ανάρτηση στα social media [vid]

Τάσος Ξιαρχό: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο χορευτής και χορογράφος.

Τάσος Ξιαρχό: Η κατάθεση ψυχής του συγκλονιστική.

Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show, που ήταν καλεσμένος το βράδυ της τετάρτης, για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

Ο ταλαντούχος performer μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του, αλλά και για το πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών.

Αναφορικά με τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, είπε πως εν τέλει ήταν πολύ όμορφα, διότι οι κακές αναμνήσεις φεύγουν. «Θυμάμαι ωραίες στιγμές από τότε που χώρισε η μητέρα μου με τον πατέρα μου. Τότε ένιωσα ότι άνοιξα τα φτερά μου» είπε χρακτηριστικά.

Για τα χρόνια που προηγήθηκαν του χωρισμού των γονιών του, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για βία. «Περάσαμε εγώ και όλη μου η οικογένεια στο πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών ουσιών και ποτού. Μαθαίναμε όλοι μαζί και εγώ ως παιδί πως φερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους» είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν πολύ βίαιος προς τις γυναίκες, αλλά ποτέ προς εκείνον. «Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι αίματα» εξήγησε σε άλλο σημείο, ενώ με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι οι γονείς του δεν τον ρώτησαν ποτέ «πώς είσαι;»

Ωστόσο, όπως είπε τώρα η σχέση του με τον πατέρα του είναι πολύ καλά. «Μου αρέσει οι άνθρωποι να μετανοούν και να καταλαβαίνουν τα λάθη τους» είπε.

Ακόμα, μίλησε για τον βιασμό που υπέστη σε ηλικία έξι ετών. Όπως είπε τον βίασε ένα νεαρό αγόρι της γειτονιάς, στην οποία έμενε.

«Πριν λίγες μέρες που έγιναν όλα αυτά που έγιναν στην τηλεόραση θυμήθηκα και άλλα πράγματα, όπως να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ» είπε περιγράφοντας τα όσα έζησε στην τρυφερή αυτή ηλικία.

Μιλώντας για το εν λόγω γεγονός, αναφέρθηκε και πάλι στους γονείς του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν του έμαθαν πως να προστατευτεί. «Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης, να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό» είπε.

«Δεν καταλάβαινα τι γινόταν, έλεγα ότι μπορεί να είναι και φυσιολογικό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες, από θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Read more