Τάκης Ζαχαράτος «Ενώπιος Ενωπίω»: Μίλησε για το πως αντέδρασε στον κορονοϊό αλλά και για την Άντζελα Δημητρίου [vid]
Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου
LIFESTYLE

Τάκης Ζαχαράτος «Ενώπιος Ενωπίω»: Μίλησε για το πως αντέδρασε στον κορονοϊό αλλά και για την Άντζελα Δημητρίου [vid]

Τάκης Ζαχαράτος «Ενώπιος Ενωπίω»: Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου τη Δευτέρα και μίλησε για το πως περνάει τις ώρες στο σπίτι, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Τάκης Ζαχαράτος «Ενώπιος Ενωπίω»:  Ειδική αναφορά έκανε και στην πρώτη γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σπίτι μου» ανέφερε ο ηθοποιός. «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ πειθαρχημένος και μου αρέσει να ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που μπορούμε να προστατευτούμε μένοντας στο σπίτι μας», ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Αναφέρθηκε όμως και στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και την πρώτη τους συνάντηση.

«Η Άντζελα είχε θυμώσει πολύ. Ναι, τα βρήκαμε, τώρα μιλάμε. Είναι επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση με την Άντζελα. Δεν ήμουν πολύ γνωστός τότε. Ήταν καρναβάλι στην Πάτρα και μου είχε πει μια φίλη μου να πάω να εμφανιστώ σε ένα κέντρο, που ήταν ο χορός των ανθοπωλών, ως Άντζελα. Στο κέντρο τότε τραγουδούσε η Άντζελα. Μου είπε ότι θα είναι πάρτι μασκέ. Και φτάνω και δεν ήταν πάρτι μασκέ. Κι εγώ ήμουν με το μίνι και όλο το πόδι έξω. Μου είπαν ότι θέλει να με δει η Άντζελα. Τότε μεσουρανούσε με το “Εσύ τι λες”, έχει σκάσει το σουξέ, γίνεται χαμός σε όλη την Ελλάδα. Μπαίνω μέσα και μου λέει “έχεις λίγο χοντρά μπούτια, να αδυνατίσεις. Μην αργήσεις αν είναι να βγεις, γιατί πρέπει να βγω”. Βγήκα κι έγινε χαμός. Οπότε, θεωρώντας ότι έχουν καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που κάνει την Άντζελα, λέω τώρα θα σας κάνω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Και βλέπουν την… Άντζελα Δημητρίου να κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τρελάθηκε ο κόσμος. Η ίδια δεν περίμενε να συμβεί αυτό. και φυσικά είχε γίνει έξαλλη…»

«Έχουμε περάσει διάφορα με την Άντζελα, αλλά την αγαπώ γιατί είναι μια ηρωίδα που το έχει σκάσει από ένα βιβλίο και συνεχώς γράφει κεφάλαια υπέροχα που μου δίνει τέτοια έμπνευση», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Read more