Στικούδη – Ελευθερίου: Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει για την κόντρα [vid]
Κόντρα για τα μάτια του κόσμου;
LIFESTYLE

Στικούδη – Ελευθερίου: Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει για την κόντρα [vid]

Στικούδη - Ελευθερίου: Μια κόντρα έκανε την εμφάνισή της χθες στα social media ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες.

Στικούδη – Ελευθερίου: Η Ελένη Χατζίδου ανέλαβε να αποκαλύψει το παρασκήνιο στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Θυμίζουμε ότι  Κατερίνα Στικούδη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενθυμούμενη την κριτική που δεχόταν σε νεαρή ηλικία για την εμφάνισή της. Σε αυτήν την ανάρτησή της, η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε ειρωνικά:

«Ok μας έπεισες». Η Κατερίνα Στικούδη επανήλθε με τη δική της απάντηση μέσα από τα Instastories της, μαζί με τη φωτογραφία και το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου, λέγοντας, «Τι φάση δηλαδή;».

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν, μίλησε για όλο το παρασκήνιο λέγοντας τι έχει μάθει και ποιος είναι ο λόγος που μάλλον συνέβη όλο αυτό ανάμεσά τους.

«Παιδιά, επειδή εγώ τις παρακολουθώ και τις δύο, κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις. Γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν στη Νάξο μαζί. ήταν μαζί! Και λέω δεν γίνεται, κάτι χάλασε εκεί. Ήταν μαζί, δεν ξέρω αν πήγαν με κοινή παρέα ή συναντήθηκαν. Διάβαζα εκεί για τη νέα κόντρα και μετά τι μαθαίνω παιδιά; Και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας! Ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως», είπε μεταξύ άλλων στο Καλοκαίρι #not στο OPEN.

Λέμε τώρα μήπως η κόντρα είναι μέρος του επόμενου βιντεοκλίπ που ετοιμάζουν μαζί;

Read more