Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef: Η πρώτη έξοδος μετά τη μεγάλη νίκη [pics]
Ο νέος MasterChef με τους κριτές του
LIFESTYLE

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef: Η πρώτη έξοδος μετά τη μεγάλη νίκη [pics]

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef: Μετά από ένα εξαντλητικό τελικό ο νικητής μπόρεσε επιτέλους να χαλαρώσει.

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef: Αφού σήκωσε το τρόπαιο και το γιόρτασε με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, έκαι την πρώτη του έξοδο.

Και που επέλεξε να πάει; μαζί με τον κολλητό του πλέον Σταυρή αποφάσισαν να πάνε στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά, όπου έφαγαν και ήπιαν τα καλύτερα. Η φιλία τους πολύ θα ήθελαν να επισφραγιστεί και με μια συνεργασία, όπως ανέφερε και ο Σταύρος την ημέρα του τελικού.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην πρώτη του έξοδο είχε συνάντηση κορυφής με ένα τραπέζι γεμάτο εξαιρετικά εδέσματα και καλή παρέα.

Να θυμίσουμε ότι ο 24χρονος μάγειρας συγκέντρωσε 54 βαθμούς έναντι 43 του Σταυρή Γεωργίου, παίρνοντας έτσι με διαφορά την πρώτη θέση, παίρνοντας μάλιστα για ένα πιάτο του το απόλυτο δεκάρι!

Η επιτυχία του MasterChef αποτυπώνεται μάλιστα και στο Instagram του Σταύρου Βαρθαλίτη, καθώς ο ίδιος λίγες ώρες μετά τη νίκη του, κατάφερε να φτάσει τους 38.000 followers. Ο Σταύρος πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής είχε κάτω από 1.000 followers.

Read more