Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη» λέει για την Πρωτοψάλτη [vid]
Δεν έχουν μιλήσει από τότε
LIFESTYLE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη» λέει για την Πρωτοψάλτη [vid]

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο σπουδαίος συνθέτης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σταμάτης Κραουνάκης: Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή της Πέμπτης 4/2 «The 2night show», μίλησαν για όλα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη φίλη του Άλκηστις Πρωτοψάλτη που επέλεξε να τραγουδήσει πάνω σε μία καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown, για το εξώδικο που έστειλε αλλά και για την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του Δήμου η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα «όχι». Εφόσον θα δεν θα είχα πει «όχι», δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη, που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το «τέρας», με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων» είπε ο κ. Κραουνάκης.

«Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και κατ’ αρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να πει τα τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα «πες τα κυρά μου». Δεν έχουμε μιλήσει με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ καμία κακία», πρόσθεσε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Read more