Σταμάτης Φασουλής: «Επί 15 χρόνια έπαιζα κάθε μέρα πόκα» [vid]
Μια συζήτηση για φίλους και εθισμούς
LIFESTYLE

Σταμάτης Φασουλής: «Επί 15 χρόνια έπαιζα κάθε μέρα πόκα» [vid]

Σταμάτης Φασουλής: Ο σκηνοθέτης με τον γνωστό του τρόπο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης για τους εθισμούς του

Σταμάτης Φασουλής: Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show και μίλησε για το ποτό και τα χαρτιά, αλλά και τις αγαπημένους του Έλληνες κωμικούς.

Ανέφερε μάλιστα πόσο απολαμβάνει τις ταινίες του Λογοθετίδη και ότι γελάει απίστευτα με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η Χαρτοπαίχτρα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά «έπαιζα πολύ χαρτιά. Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί… δεινοσαύρων εποχή».

«Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω» εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Σταμάτης Φασουλής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Είμαστε μια μεγάλη παρέα που μπιρίμπα. Ήταν ο Φέρτης, ο Κούρκουλος, η γυναίκα του, ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Ελένη Κούρκουλα. Παίζαμε στο σπίτι μου αλλά παίζαμε και στο σπίτι της Καρέζη με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μιλάω για το 1980, 1981».

Read more