Σωτήρης Κοντιζάς: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά [pics]
Η οικογένειά του είναι πάνω από όλα
LIFESTYLE

Σωτήρης Κοντιζάς: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά [pics]

Σωτήρης Κοντιζάς: Σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού ο κριτής του Masterchef και η όμορφη σύζυγός του περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η επιτυχία που κάνει το Masterchef εδώ και 4 χρόνια έχει φέρει στο προσκήνιο του τρεις κριτές του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένα από αυτούς και σε γενικές γραμμές κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

Είναι ομολογουμένως ένα επιτυχημένος επαγγελματίας και ένας αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος. Κάποιες φορές ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά του στoν προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται πόσο περήφανος είναι για τον γιο και την κόρη του. Τώρα όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει έναν ακόμη λόγο για να είναι ακόμη πιο περήφανος και χαρούμενος αφού η σύντροφός του Δέσποινα, σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο τρίτο παιδί τους, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το φύλο του μωρού.

Ο δημοφιλής κριτής του επιτυχημένου show έχει ήδη δυο παιδιά με τη σύντροφό του, μια κόρη την Αριάννα-Τσιχίρο και έναν μικρότερο γιο τον Kenji, ενώ τώρα έρχεται και το τρίτο μέλος της. Η σύντροφός του Δέσποινα, είναι μισή Iταλίδα και μισή Eλληνίδα.

Αλλά και ο ίδιος είναι Έλληνας από τη μεριά του πατέρα του και Γιαπωνέζος από τη μητέρα του και έτσι έμαθε από μικρός να συνδυάζει μέσα του κουλτούρες. Άλλωστε και στα παιδιά του έχει δώσει ελληνικά και ιαπωνικά ονόματα.

«Στην ηλικία που πήγαινα δημοτικό, το παρατσούκλι μου ήταν πολύ εύκολο. Με φώναζαν Φουτζίτσου… Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι αυτοί στους οποίους μεγάλωσα, που ενώνονται ή συγκρούονται, δύο κουλτούρες, δύο πολιτισμοί. Έχω πάρει πολλά στοιχεία και από τη μητέρα μου και από τον πατέρα μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

‘Οσον αφορά τη γυναίκα του  ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει τον απρόσμενο τρόπο που γνωρίστηκε με τη γυναίκα της ζωής του. «Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου», εξήγησε για τη γνωριμία, και παραδέχτηκε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Είχε περιγράψει μάλιστα και το πώς και πότε αντιλήφθηκε ότι αυτός ο έρωτας ήταν μια σχέση ζωής: «Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ’ ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Read more