Σωτήρης Καλυβάτσης: Με τον Αντώνη επικοινωνούσαμε μόνο με τα μάτια [vid]
Η ευχάριστη πλευρά της ζωής
LIFESTYLE

Σωτήρης Καλυβάτσης: Με τον Αντώνη επικοινωνούσαμε μόνο με τα μάτια [vid]

Σωτήρης Καλυβάτσης: Για τη δουλειά του στην κατασκήνωση μίλησε ο κωμικός ηθοποιός μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Πέμπτη στο The 2 night Show.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ειδική αναφορά έκανε και στον Αντώνη Παραρά, τον φίλο που έχασε νωρίς όλη η παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Μάλιστα οι γνωστοί τοτε ως ΑΜΑΝ είχαν ονομάσει την εκπομπή ως φόρο τιμής στον Αντώνη (Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς).

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη του δουλειά στη ΧΑΝΘ, αλλά και την πλάκα που έκανε σε περαστικούς μαζί με τον πολύ καλό του φίλο Αντώνη.

«Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο. Στη ΧΑΝΘ, πριν δουλέψω στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών, ήμουν νυχτερινός υπάλληλος στις πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δούλευα από τις εννιά που έκλειναν τα γραφεία μέχρι τις 12 που έκλεινε όλο το κτίριο.

Είχα τα κλειδιά όλου του κτιρίου … Έκλεινα και την εξώπορτα και κάθε βράδυ όπως έβγαινα, επειδή συνήθως τότε ήμασταν παρέα με τον συγχωρεμένο τον φίλο τον Αντώνη Παραρά, κλείναμε την πόρτα και λέγαμε “ο μπαμπάς δεν αλλάζει την κλειδαριά, μια ζωή τα ίδια”, περνούσε ο κόσμος και κοιτούσε “ποιοι είναι αυτοί;”, έβαζα το κλειδί στην τσέπη κι έφευγα. Ήταν τέλειο αυτό. Έχω πάει αργά τη νύχτα κι έχω ξεκλειδώσει κι έχω πει σε κοπέλα “θες να πάμε σπίτι μου;” και την πήγα στη ΧΑΝΘ.

Με τον Αντώνη Παραρά ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση. Γι’ αυτό είχαμε και την επικοινωνία που είχαμε, επικοινωνούσαμε με τα μάτια από απόσταση», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Read more