Σοφία Κωτσοπούλου: Αυτή είναι η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» [pics]
Η μελαχρινή καλλονή που μοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν
LIFESTYLE

Σοφία Κωτσοπούλου: Αυτή είναι η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» [pics]

Σοφία Κωτσοπούλου: Ένα νέο κορίτσι που η εξωτερική της εμφάνιση θυμίζει πολύ τη γνωστή σε όλους μας celebrity Κιμ Καρντάσιαν.

Σοφία Κωτσοπούλου: Πολλές γυναίκες στον κόσμο ζηλεύουν το χυμώδες κορμί, την αναγνωρισιμότητα και τα προσόντα της Κιμ Καρντάσιαν και διεκδικούν τον τίτλο της σωσία της.

Στην περίπτωση της Σοφίας Κωτσοπούλου η ομοιότητα είναι ευδιάκριτη και λόγω του καλλίγραμμου σώματός αλλά και των έντονων χαρακτηριστικών του προσώπου μπορεί να χαρακτηριστεί ως Ελληνίδα Κιμ.

H Σοφία Κωτσοπούλου είναι από τις γυναίκες που επιβάλλεται να ακολουθήσεις στα social media καθώς οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι απλά μαγικές, μιας και η ίδια έχει παρουσιαστικό που… σκοτώνει. Πέρασε από το ξανθό στο μελαχρινό, έγινε ακόμα πιο γυναίκα, φωτογραφίζεται με τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό και επιλέγει πάντα τα πιο προκλητικά ρούχα.

Η εκρηκτική μελαχρινή διαθέτει και κορμί και φωνή και αυτός είναι ο λόγος που στο Instagram με 972 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 88, 2 χιλιάδες followers. Στο προσωπικό της Instagram θα δεις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα καθώς η ίδια φροντίζει να ανεβαίνουν εικόνες που υπερτονίζουν τα κάλλη της. Ο ανδρικός πληθυσμός την ακολουθεί πιστά περιμένοντας καρτερικά το επόμενο χτύπημά της. Ειδικά τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι, είναι βέβαιο πως η Σοφία θα γεμίσει τον λογαριασμό της με φωτογραφίες… κόλαση.

Read more