Σμαράγδα Καρύδη: Δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά αλλά γιατρειά [vid]
Μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής της
LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά αλλά γιατρειά [vid]

Σμαράγδα Καρύδη: Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Σμαράγδα Καρύδη: Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και στο παιδάκι που πρόσφατα γέννησε η κόρη του.

Σχετικά με την πανδημία η Σμαράγδα Καρύδη είπε, «Το ότι δουλεύω μου κάνει καλό, παρόλο που είμαι σπαστικιά με τα μέτρα και τα τηρώ κατά γράμμα. Δεν με πλησιάζει κανείς».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα χρήματα, αλλά και τους φίλους που έχει κάνει μέσα από τη δουλειά.

«Δεν έχω ακριβά γούστα, ούτε με ενδιαφέρει η επίδειξη πλούτου. Το αυτοκίνητό μου το έχω δέκα χρόνια και είναι τρακαρισμένο από παντού. Θέλω να αμείβομαι καλά σε σχέση με αυτό που κάνω στη δουλειά μου. Διεκδικώ τα χρήματά μου. Δεν θα ρίσκαρα πράγματα που σχετίζονται με τη σωματική ακεραιότητα. Δεν είμαι των extreme sports. Είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Δεν θέλω τη σιγουράτζα μου. Θέλω να κινδυνεύσω αλλά με άλλον τρόπο».

«Με τη Βίκυ Βολιώτη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είμαστε μαζί από τη σχολή, ζήσαμε όλη την ενηλικίωση μαζί, αγαπηθήκαμε και νομίζω έτσι θα γεράσουμε».

«Παλιά έβλεπα πολύ τηλεόραση, τώρα το έχω μειώσει. Μπορεί να περάσουν μέρες και να μην την ανοίξω. Ο Θοδωρής είναι πολύ καλός παρουσιαστής. Είναι καταπληκτικός στις συνεντεύξεις. Καταφέρνει τους ανθρώπους να ανοίγονται. Δεν τον ενδιαφέρει το gossip ή να βγάλει είδηση οπότε ο άλλος χαλαρώνει και μπορεί να του πει ξαφνικά κάτι που δεν θα έλεγε ποτέ.

Όσον αφορά τη σχέση της με το παιδί τη Φωτεινής, κόρης του Θοδωρή Αθερίδη, η Σμαράγδα Καρύδη είπε χαρακτηριστικά, «Δεν είμαι η γιαγιά του παιδιού της Φωτεινής. Δεν είμαι γιαγιά γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Δεν έχει υπάρξει αυτή η σειρά. Είμαι η γιατρειά».

Read more