Σκάρλετ Γιόχανσον: Παντρεύτηκε κρυφά τον καλό της Κόλιν Τζοστ
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της
LIFESTYLE

Σκάρλετ Γιόχανσον: Παντρεύτηκε κρυφά τον καλό της Κόλιν Τζοστ

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η είδηση έγινε γνωστή από μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.

Τον Ιούλιο είχαμε διαβάσει ότι η πανδημία του νέου κορονοϊού έβαλε φρένο στα σχέδια γάμου του διάσημου ζευγαριού, όπως αποκάλυψε τότε ο κωμικός και συγγραφέας Colin Jost, στον Andy Cohen και το SiriusXM, ωστόσο η τελετή πραγματοποιήθηκε τελικά το περασμένο Σαββατοκύριακο και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα.

Την είδηση για τον γάμο της ηθοποιού με τον σταρ του Saturday Night Live ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels America, με μια ανάρτηση στο Instagram. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, σε μια τελετή σε «στενό» κύκλο, ενώπιον των κοντινών συγγενών και των αγαπημένων τους, ακολουθώντας τις οδηγίες για τον κορονοϊό, όπως ανέφερε η ανάρτηση.

«Ευχή τους είναι ο γάμος τους να κάνει τη διαφορά για τους ευάλωτους ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με την υποστήριξη του Meals on Wheels America», ανέφερε ακόμη η οργάνωση, καλώντας τους πολίτες να κάνουν δωρεά με αφορμή τον γάμο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν το 2019, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την ηθοποιό, που στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο το 2014 απέκτησε την κόρη της Ρόουζ. Για τον Τζοστ- κωμικός και σεναριογράφος του Saturday Night Live- αυτός είναι ο πρώτος γάμος.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η τελετή έγινε στη Νέα Υόρκη.

Read more