Σίσσυ Χρηστίδου: Τα κιλά, τα μυστικά διατροφής και η επίπεδη κοιλιά [pics & vid]
Η απώλεια του επιπλέον βάρους της βρίσκεται στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα κιλά, τα μυστικά διατροφής και η επίπεδη κοιλιά [pics & vid]

Σίσσυ Χρηστίδου: H αγαπημένη παρουσιάστρια έχει χάσει τουλάχιστον 20 κιλά τους τελευταίους μήνες και έχει γίνει talk of the town.

Σίσσυ Χρηστίδου: Tην περασμένη Παρασκευή η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» ανέβασε και ένα αναλυτικό βίντεο όπου αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά, την πρώτη ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στην δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.

«Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα», τόνισε η Σίσσυ.

Με κίνητρο το πρόβλημα υγείας της ξεκίνησε επίσης και ελαφριά άσκηση με διάδρομο ώστε να φτάσει στο σωστό βάρος για τον σωματότυπο της, που είναι τα 68 κιλά.

Μέχρι τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβαζε φωτογραφίες με ρούχα ή ολόσωμο μαγιό. Η πρόσφατη φωτογραφία που την έβγαλε ο αδελφός της, είναι με μπικίνι και τολμά να δείξει την κοιλιά της, που είναι η κοιλιά μια αδύνατης φυσιολογικής γυναίκας με δύο παιδιά!

Σίγουρα της αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια!

Read more