Σήλια Κριθαριώτη Κορονοϊός: Θύμα και η σχεδιάστρια – Περιγράφει την εμπειρία της με τον ιό [vid]
Είναι και πάλι καλά
LIFESTYLE

Σήλια Κριθαριώτη Κορονοϊός: Θύμα και η σχεδιάστρια – Περιγράφει την εμπειρία της με τον ιό [vid]

Σήλια Κριθαριώτη Κορονοϊός: Η Σήλια Κριθαριώτη με ανάρτησή της στο instagram ενημέρωσε τους φίλους της πως βίωσε την αρρώστια αφού νόσησε από κορονοϊό.

Σήλια Κριθαριώτη Κορονοϊός: Η σχεδιάστρια ανέβασε ένα βίντεο μιλώντας για την άσχημη αυτή εμπειρία της. Κόλλησε τον ιό σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο και όταν επέστρεψε νόσησε και φυσικά χρειάστηκε να κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο, υπό την καθοδήγηση της γιατρού της προκειμένου να γίνει καλά.

«Ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ότι γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα και εγώ από τον γνωστό ιό. Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα…» ήταν μερικά από τα λόγια της στο βίντεο που ανάρτησε κατά το οποίο ευχαρίστησε όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της και τη βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Κυρίως όμως ευχαρίστησε τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο, τον φύλακα άγγελό της, όπως είπε, ο οποίος τη στήριξε όσο κανένας άλλος σε αυτή τη δύσκολη μάχη της. Όταν ξέσπασε η πανδημία η Σήλια Κριθαριώτη βρισκόταν στο Λονδίνο για δουλειές και προφανώς είχε έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο και έτσι κόλλησε. Σήμερα είναι τελείως καλά και δείχνει ευγνώμων που βγήκε γερή από αυτή τη δοκιμασία.

Read more