Σερένα Ουίλιαμς: Σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό [pics]
Κοσμήματα για έμπνευση
LIFESTYLE

Σερένα Ουίλιαμς: Σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό [pics]

Σερένα Ουίλιαμς: Η διάσημη τενίστρια είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μιας συλλογής κοσμημάτων με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Σερένα Ουίλιαμς: Μια από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, δημιουργεί τη δική της συλλογή κοσμημάτων με σύμβολα που έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Όπως ανέφερε σε σχετική δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram η συλλογή «αντιπροσωπεύει τη γαλήνη και την ενότητα και υπενθυμίζει ότι η αισιοδοξία και η δύναμή σας είναι ασταμάτητη».

Στη συλλογή κοσμημάτων της «Unstoppable» η Σερένα Ουίλιαμς πρόσθεσε δύο ακόμα κομμάτια ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, το καθένα με έναν μοναδικό ασημένιο κύκλο κι ένα μικρό διαμάντι. Όπως δήλωσε στο περιοδικό People ο κυκλικός σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα παρόμοιο μενταγιόν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής νίκης της το 2015.

«Φορούσα ένα κυκλικό κολιέ όταν κέρδισα και τα τέσσερα Grand Slams στη σειρά», δήλωσε η Σερένα Ουίλιαμς. «Είχα κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα φορώντας αυτό το κολιέ. Ήμουν πραγματικά ασταμάτητη».

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των δύο αυτών κοσμημάτων μέχρι τις 5 Αυγούστου, θα διατεθούν όλα για την ενίσχυση του Ταμείου Βοήθειας Μικρών Επιχειρήσεων του Opportunity Fund, ώστε να υπάρξει άμεση στήριξη για τους μαύρους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού. Αλλά και ποσοστό των κερδών από τις πωλήσεις άλλων κομματιών της συλλογής, έχει διατεθεί και αυτό στον οργανισμό.

Η Διευθύνων Σύμβουλος του Opportunity Fund, Luz Urrutia, ανέφερε, ότι «3,3 εκατομμύρια -10%- των μικρών επιχειρήσεων του έθνους βγήκαν εκτός λειτουργίας για πάντα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου», «Αλλά οι επιχειρήσεις των μαύρων υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα, με περισσότερο από το 40% αυτών να βάλουν λουκέτο λόγω της οικονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την Covid-19».

Read more