Σάσα Σταμάτη: Ο ρόλος της στο νέο ριάλιτι Battle of the Couples [vid]
Σε νέο τηλεοπτικό ρόλο
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη: Ο ρόλος της στο νέο ριάλιτι Battle of the Couples [vid]

Σάσα Σταμάτη: Η επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από ένα νέο ριάλιτι.

Σάσα Σταμάτη: Είχε πει ότι όταν επιστρέψει στην τηλεόραση θα είναι για κάτι ξεχωριστό.

Έτσι όταν της πρότειναν από τον Alpha να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι Battle of the Couples, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, είπε αμέσως το ναι. Ποια θα είναι όμως, τα καθήκοντά της στο νέο ριάλιτι.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλα. «Πήρα την απόφαση να επιστρέψω γιατί είχα πει ότι θα το κάνω με κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι έκανα ως σήμερα. Μου έκαναν πρόταση και είπα αμέσως ναι. Ο ρόλος μου είναι η “συντρέχτρα”. Θα μπαίνω στη βίλα, θα μιλώ με τους παίκτες, θα προσπαθώ να τους “ξεκλειδώνω”. Τον γνώρισα τον Παναγιώτη Βασιλάκο και χάρηκα πολύ. Είχα καταλάβει ότι ο Alpha ετοιμάζει κάτι ανατρεπτικό για την παρουσίαση», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Και συνέχισε: «Έχω δει τα ζευγάρια του Battle of Couples. Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουμε ζευγάρια από την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, τα Κουφονήσια, την Αμερική. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες και φιλοσοφίες. Πώς θα τα βγάλω πέρα μαζί τους; Θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και μην ξεχνάς ότι το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ, οπότε πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένος».

Read more