Σάρον Στόουν: Σοκαριστικό βίντεο της αδερφής της από το νοσοκομείο – «Δεν μπορώ να ανασάνω» [vid]
Οργισμένη η ηθοποιός για αυτούς που δεν φοράνε μάσκα
LIFESTYLE

Σάρον Στόουν: Σοκαριστικό βίντεο της αδερφής της από το νοσοκομείο – «Δεν μπορώ να ανασάνω» [vid]

Σάρον Στόουν: Η αδελφή της ηθοποιού, η οποία νοσηλεύεται γιατί προσβλήθηκε από κορονοϊό, πάσχει και από λύκο.

Σάρον Στόουν: Το βίντεο που ανέβασε η αδελφή της ηθοποιού, Κέλι Στόουν είναι όντως σοκαριστικό.

Η Κέλι Στόουν, η οποία νόσησε από τον ιό, παράλληλα πάσχει από λύκο. Στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και αποτυπώνει τη σκληρή καθημερινότητα των ασθενών.

«Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα» ακούγεται να λέει με δυσκολία η Κέλι Στόουν.

«Δεν θέλετε ποτέ να νιώστε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω» είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούγονται από την αδερφή της διάσημης ηθοποιού πριν να σταματήσει το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please listen with love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kelly stone singer (@thekellystone) στις

Την είδηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της αδερφής της γνωστοποίησε η ίδια η Σάρον Στόουν αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται η Κέλι Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της είναι καταπέλτης για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της, η Σάρον Στόουν.

Read more