Σάκης Τανιμανίδης: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Δείτε πως τους τρόλαρε [pic]
Είχε πάντως τη διάθεση να το διακωμωδήσει
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Δείτε πως τους τρόλαρε [pic]

Σάκης Τανιμανίδης: O παρουσιαστής είναι και αυτός ένας από τους πολλούς «διάσημους» που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακών απατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σάκης Τανιμανίδης: Πολλοί επιτήδειοι που έχουν σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους χρησιμοποιούν ονόματα διάσημων Ελλήνων, χωρίς φυσικά την άδειά τους. Αυτό συνέβη και στον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης αποκάλυψε ότι έπεσε και εκείνος θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories του όπου βλέπουμε μια διαφήμιση για προϊόντα μαλλιών, η οποία χρησιμοποιεί την φωτογραφία του.

«Κυκλοφορεί αυτή η απάτη στα social media, όπου μια εταιρεία με προϊόντα για μαλλιά χρησιμοποιεί τη φωτογραφία μου. Δεν έχω καμία σχέση. Δεν τους γνωρίζω» έγραψε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε, «Εν τω μεταξύ ούτε την απάτη δε μπορούν να κάνουν σωστά, αφού είναι τόσο κακή η διαφήμιση που φωνάζει από μακριά ότι είναι μούφα, και για αυτό μου την έχετε στείλει σε μήνυμα πάνω από 50 φίλοι για να με ρωτήσετε (έκπληκτοι) αν όντως έχω συνεργασία μαζί τους».

Read more