Σάκης Τανιμανίδης: Οι δυσκολίες στην προσπάθεια για μωρό και η «Φάρμα» [vid]
Νέες συναρπαστικές στιγμές τον περιμένουν
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης: Οι δυσκολίες στην προσπάθεια για μωρό και η «Φάρμα» [vid]

Σάκης Τανιμανίδης: Ο παρουσιαστής αλλάζει κεφάλαιο στη ζωή, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά κυρίως γιατί θα γίνει μπαμπάς.

Σάκης Τανιμανίδης: Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, συνομίλησε με τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα για τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Οι δυο παρουσιαστές του έκαναν αρχικά ερωτήσεις για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 τη  «Φάρμα», αφού επίσημα ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο παρουσιαστής αλλά και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Acun Ilıcalı μετά την αποχώρησή του από το Survivor και τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή. Όλα ήταν αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης που άλλαξε τόσο ευχάριστα τη ζωή του ζευγαριού.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γελάω μέχρι τα αυτιά για τη “Φάρμα”. Με τον Acun είμαστε φίλοι απλά κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών και δεν συνδέονται το ένα με το άλλο. Μάθαμε ότι η Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα κιόλας. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση αλλά έκανα μία σκέψη. Είπα σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα είμαι 60 χρονών θα θυμάμαι πίσω την τέταρτη φορά που πήγα στο Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Κι εκείνη τη στιγμή είπα ότι θα μείνω στην Ελλάδα», ανέφερε.

Στην ερώτηση εάν παρακολουθεί το φετινό Survivor η απάντηση ήταν αρνητική γιατί  δήλωσε ότι του λείπει το περιβάλλον και το όλο concept.

Έκανε όμως ειδική αναφορά στην αγαπημένη του και στο όνειρο τους που έγινε πραγματικότητα, με την εγκυμοσύνη.

«Η Χριστίνα είναι στον πέμπτο μήνα, γεννάμε περίπου τέλη Ιουνίου. Το φύλο των μωρών μας δεν το ξέρουμε ακόμη, περιμένουμε να κάνουμε μια εξέταση αλλά ακόμη δεν την έχουμε κάνει».

Όσο για τις δυσκολίες που πέρασαν, είπε, «Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες προσπάθειες κάναμε αλλά ήταν πολλές. Πέρασε καιρός, δεν ήρθε εύκολα. Ήρθε όμως και μετά τα ξεχνάς όλα. Κυρίως η στενοχώρια και η απογοήτευση είναι για τη γυναίκα.

Εκείνη είναι που κάθε μήνα κάνει το τεστ και βλέπει αν πέτυχε ή όχι, ο άντρας είναι δίπλα και περιμένει. Δεν είναι μπαμ και κάτω, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Το περνούσαμε μαζί, απλά δυσκολευτήκαμε. Εγώ θέλω να πω το εξής, δεν ζήσαμε κάτι μοναδικό, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι, αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, κάποια στιγμή θα έρθει και όταν θα γίνει θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», είπε.

Read more