Σάκης Τανιμανίδης CNN: Εμφανίστηκε σε αφιέρωμα με ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από τον καναπέ τους [vid]
Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης CNN: Εμφανίστηκε σε αφιέρωμα με ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από τον καναπέ τους [vid]

Σάκης Τανιμανίδης CNN: Με τη βοήθεια του Tik Tok ο Σάκης βρέθηκε με άλλους «πονεμένους» ταξιδιώτες, στο CNN.

Σάκης Τανιμανίδης CNN: Πιο συγκεκριμένα, το Αμερικανικό μέσο τον αναφέρει σε αφιέρωμα που έκανε για ταξιδιώτες που πλέον ταξιδεύουν από τον καναπέ τους. Ένας Γάλλος που  κάνει surf στο σαλόνι του, μια Αιγυπτιοκαναδή που πέταξε με τη βοήθεια ενός πλυντηρίου και ο Σάκης μας, ο οποίος έστησε έναν αυτοσχέδιο, σπιτικό διάδρομο αεροδρομίου. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Έλληνας ταξιδιώτης ετοίμαζε ταξίδια στη Σκανδιναβία, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, τη Μαδρίτη και την Αφρική όταν ξέσπασε η πανδημία.

@dinabuttiI just had to get away! ✈️ ? ##travelfromhome ##travelfromhomechallenge ##tiktokarabia ##faketravel ##dxb ##uae ##emirates♬ original sound – dinabutti

«Θέλω να ταξιδέψω ξανά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ο παρουσιαστής όταν πόσταρε το βίντεο. Με φυσικό ήχο αεροδρομίου και κρατώντας το διαβατήριό του στο χέρι, ο Σάκης Τανιμανίδης παριστάνει πως περιμένει στον κυλιόμενο διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παραλαμβάνει την βαλίτσα του.

«Το καλό με τα ταξίδια είναι ότι γίνεσαι πλούσιος σε μνήμες. Έτσι κατά τη διάρκεια αυτή της καραντίνας συνεχίζω να ταξιδεύω μέσα από τις αναμνήσεις, τις φωτογραφίες και τα βίντεό μου. Όταν έρθει η ώρα, θα ξαναδούμε τον κόσμο». 

@sakistanimanidisI want to travel ? again…today!! ✈️ ##airport ##travel ##traveling ##travelfromhome ##fyp ##foryou ##sakis♬ original sound – sakistanimanidis

Read more