Σάκης Ρουβάς: Τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια
Ο τραγουδιστής δραστηριοποιείται ήδη στον επιχειρηματικό τομέα
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια

Σάκης Ρουβάς: Ο τραγουδιστής επισκέφτηκε την πόλη του Βόλου για να κάνει κάποιες συναντήσεις για τα καινούρια του σχέδια.

Σάκης Ρουβάς: Στην πόλη του Βόλου βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, οποίος ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην πόλη του Βόλου. Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά, στη λεζάντα της οποίας υπάρχει ένα «σπόιλερ» για ένα από τα επόμενα βήματα του τραγουδιστή.

Ειδικότερα, έγραψε:

«Μια ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη είχα σήμερα στο γραφείο μου από τον καλό φίλο και συνεργάτη από τα παλιά Σάκη Ρουβά. Κουβεντιάσαμε για πολλά, και για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά το πιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η πρόθεση του Σάκη να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην πόλη μας. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσει ο ίδιος, πολύ σύντομα…».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ήδη επιχειρηματίας, έχει μπει δυναμικά στις επιχειρήσεις του τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως βιομάζα και βιοαέριο. Η επένδυσή του έγινε πριν από μερικά χρόνια στην Καρδίτσα, όπου ο ίδιος είχε παρουσιάσει σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας βιοαερίου. Σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων και εκεί κατασκεύασε μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνολογίες σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που βοηθά στην αξιοποίηση των κτηνοτροφικών αποβλήτων είναι το βιοαέριο. Κι αυτό διότι, εκτός από τα οφέλη που προκύπτουν σε επίπεδο περιβάλλοντος, ταυτόχρονα παράγει αξίες για τις τοπικές κοινωνίες. Η λειτουργία μονάδων βιοαερίου απαλλάσσει τις κτηνοτροφικές μονάδες από τα επιπλέον κόστη βιολογικών καθαρισμών και διαχείρισης αποβλήτων, μειώνει το κόστος διατροφής των ζώων και εξοικονομεί χρήματα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Παράλληλα, το βιοαέριο εξασφαλίζει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη. Σημειώνεται ότι μπορεί ο ίδιος να κατάγεται από την Κέρκυρα, ωστόσο συνδέεται με τη Θεσσαλία, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την περιοχή (είναι από τον Τύρναβο).

Read more