Σάκης Ρουβάς: Έχει ταλέντο και στη ζωγραφική – Δείτε τα έργα του [pics]
Πολυτάλαντος ο Σάκης Ρουβάς
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Έχει ταλέντο και στη ζωγραφική – Δείτε τα έργα του [pics]

Σάκης Ρουβάς: Του αρέσει να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Σάκης Ρουβάς: Μέσα στην καραντίνα ο τραγουδιστής αποφάσισε να καλλιεργήσει ένα ακόμη ταλέντο του, τη ζωγραφική.

Έτσι, μαζί με τα παιδιά πήραν τα μπλοκ ζωγραφικής και τα μολύβια τους και παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα σχεδίου ξεκίνησαν τις δημιουργίες τους. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει κατά καιρούς εικόνες από τις ζωγραφικές του εμπειρίες. Χθες, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα νέο του έργο, μαζί με τα πινέλα και τα χρώματα που χρησιμοποιεί.

«Art is not what you see but what you make others see ~ Edgar Degas ♾ #mywork #artlover #mypainting #colortherapy – Η τέχνη δεν είναι ότι βλέπεις αλλά ότι κάνεις τους άλλους να βλέπουν», έγραψε ο Σάκης κάτω από το έργο του δανειζόμενος τη φράση του διάσημου Γάλλου ζωγράφου, Εντγάρ Ντεγκά.

Τα διαδικτυακά μαθήματα σχεδίου είναι ένας από τους τρόπους που η οικογένεια περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί. Με τα τέσσερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα προσπαθεί πάντα να απασχολούνται με δημιουργικό τρόπο τα παιδιά του και ανακαλύπτει συνεχώς νέα παιχνίδια.

Στην προηγούμενη καραντίνα, τα παιδιά επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια στρατηγικής και τώρα ξεδιπλώνουν ένα ακόμη ταλέντο τους.

Μια άλλη ενασχόληση του Σάκη είναι η προστασία των αδέσποτων και μάλιστα στο σχετικό βίντεο, βοηθά στην υιοθεσία των μικρών αδέσποτων γατιών αλλά και στη στείρωσή τους.

Read more