Σάκης Ρουβάς: Ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα [pic]
Τα τέσσερα παιδιά του είναι η μεγάλη του αδυναμία
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα [pic]

Σάκης Ρουβάς: Ο αγαπημένος μας Σάκης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να μιλά για τα παιδιά του και να τους δείχνει την αγάπη του.

Σάκης Ρούβας:  Για τη σημερινή ημέρα της Γιορτής Πατέρα θέλησε να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες μέσα από μια ανάρτήση του στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς ως περήφανος «χαζομπαμπάς» τεσσάρων υπέροχων παιδιών μαθαίνει στα παιδιά μουσική, τους έχει βάλει όλους να διαλέξουν από ένα όργανο, όπως έχει δηλώσει και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για το πώς είναι ο Σάκης σαν πατέρας.

Για να τιμήσει λοιπόν την ημέρα ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μια φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του που τα χαρακτήρισε «όλη του η ζωή».

«Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγη ώρα η φωτογραφία πλημμύρισε από χιλιάδες κόκκινες καρδιές και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του Σάκη Ρουβά.

Read more