Rihanna: Δεν σταματάει τον αγώνα – Μέσω του Τwitter του Fenty Beauty ζητά τον τερματισμό της αστυνομικής βίας
Ζητά το τέλος της αστυνομικής βίας
LIFESTYLE

Rihanna: Δεν σταματάει τον αγώνα – Μέσω του Τwitter του Fenty Beauty ζητά τον τερματισμό της αστυνομικής βίας

Rihanna: «Αναγκάστε τους να λογοδοτήσουν». Αυτό «φωνάζει» μέσω twitter η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας.

Η Rihanna αίρνει θέση για την αστυνομική βία και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Fenty Beauty για να μιλήσει εκ μέρους όσων δεν μπορούν.

Στην ιστοσελίδα της σειράς καλλυντικών της τραγουδίστριας απευθύνεται έκκληση για δικαιοσύνη για τους Μπριόνα Τέιλορ, Ταμίρ Ράις και Ελάιτζα ΜακΛέιν, οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι από την αστυνομία στις ΗΠΑ και ζητείται από τους θαυμαστές της να υπογράψουν αναφορές και να δωρίσουν χρήματα στις οικογένειες κάθε θύματος.

«Σήμερα τιμάμε τους Μπριόνα Τέιλορ, Ταμίρ Ράις και Ελάιτζα ΜακΛέιν» αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του brand Fenty. «Στηρίζουμε με τις οικογένειές τους, @NAACP_LDF και αμέτρητους άλλους στον αγώνα για τον τερματισμό της αστυνομικής βίας εναντίον μαύρων πολιτών».
«Πραγματοποιήστε κλήσεις και στείλτε email για να αναγκάσετε τους αξιωματούχους της Ορόρα να λογοδοτήσουν και ζητήστε δικαιοσύνη για τον Ελάιτζα ΜακΛέιν. «Ο ΜακΛέιν σκοτώθηκε από την αστυνομία πέρυσι ενώ περπατούσε προς το σπίτι, άοπλος, φεύγοντας από ένα μίνι μάρκετ, όταν η αστυνομία τον συνέλαβε και του επιτέθηκε» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

«Τηλεφωνήστε για να απαιτήσετε να απολυθούν όλοι οι αξιωματικοί που εμπλέκονται στη δολοφονία της Μπριόνα ΚΑΙ να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους, πρέπει να αναληφθούν ενέργειες σε πολιτειακό, τοπικό και ομοσπονδιακό επίπεδο» σημειώνεται.

«Στηρίξτε το Ίδρυμα Ταμίρ Ράις», αναφέρεται σε άλλη δημοσίευση, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του 12χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο Κλίβελαντ το 2014.

Η Rihanna δεν μένει όμως στα λόγια. ΕΚτός από τις δωρεές που κάνει κατά καιρούς σε ιδρύματα και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είχε διακόψει τις πωλήσεις από τα site της και για όλα τα brands της, με αφορμή την #BlackoutTuesday. Η εκστρατεία αυτή είχε ξεκινήσει για να ευαισθητοποιήσει για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και αμέτρητων άλλων.

Read more