Ράδιο Αρβύλα: Γενέθλια για την εκπομπή και επετειακό βίντεο [vid]
12 χρόνια κοντά μας
LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα: Γενέθλια για την εκπομπή και επετειακό βίντεο [vid]

Ράδιο Αρβύλα: Ευχές και πολύ αγάπη εισέπραξε η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα που γιόρτασε τα 12 χρόνια παρουσίας της στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ράδιο Αρβύλα: Τα γενέθλια της έχει η αγαπημένη σατιρική ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης και πλέον του διαδικτύου. Οι Ράδιο Αρβύλα κλείνουν πλέον 12 χρόνια ενεργής πορείας και το γιορτάζουν με κάθε επισημότητα. Το κοινό τους εξακολουθεί να τους ακολουθεί στο διαδίκτυο, εφόσον η εκπομπή δεν προβάλλεται σε κάποιο κανάλι και έφτιαξαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με ευχές από τους συντελεστές.

Η ανακοίνωση που συνόδευε το βίντεο είναι η ακόλουθη:

«Το Ράδιο Αρβύλα έχει γενέθλια.

12 ΧΡΟΝΙΑ, 13 ΣΕΖΟΝ

Σήμερα 13/4, μία ημέρα πριν τα δωδέκατα γενέθλια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», θα μεταδοθεί το 5ο live streaming επεισόδιο στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube: Radio Arvyla Official, στις 10 το βράδυ ακριβώς.

Όλη η ζοφερή επικαιρότητα των παράξενων αυτών ημερών, μέσα από την τόσο αναγκαία χιουμοριστική και σατιρική ματιά της εκπομπής.

Αύριο Τρίτη 14/4, ημέρα γενεθλίων του «Ράδιο Αρβύλα», η ομάδα της εκπομπής θα τα γιορτάσει στο «Βινύλιο», σε μια βραδιά όπου μαζί με τους τηλεθεατές, θα θυμηθούν παλιές αγαπημένες στιγμές της εκπομπής.

Όλα τα γενέθλια δώρα των τηλεθεατών θα πάνε στο “Χαμόγελο Του Παιδιού”».

Read more