Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή [vid]
Η προσωπική του ζωή έμεινε πίσω για χάρη της επαγγελματικής
LIFESTYLE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή [vid]

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: O ηθοποιός βρέθηκε στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ, μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και πήραν συνέντευξη ο ένας από τον άλλο.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις του Κώστα Μακεδόνα όχι μόνο για την ταινία «Ευτυχία» και τη μεγάλη επιτυχία της αλλά και για την προσωπική του ζωή.
Δαδακαρίδης - Μακεδόνας στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ

Στην ερώτηση λοιπόν γιατί δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια ο Πυγμαλίωνας εξήγησε ότι, «Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες», «συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους, προτιμώ να την παίρνω εγώ», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός, διευκρινίζοντας πώς πλέον είναι σε ένα σημείο της ζωής του που η καρδιά του είναι ανοιχτή.

«Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μακεδόνας και Δαδακαλίδης συζήτησαν όμως και για το φλερτ στα social media:

«Το φλερτ έχει πια μια τέτοια σχεδόν ευκολία. Είναι πολύ εύκολο να στείλεις απρόσωπα μια περίεργη φωτογραφία σου και ένα “σε θέλω” στον άλλο και να σου πει “Έχω ένα τεταρτάκι κενό, έρχομαι”. Είναι μια αποξένωση προς το συναίσθημα εντελώς, δεν είναι;», ρώτησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τον Κώστα Μακεδόνα. Ο τραγουδιστής συμφώνησε και αναρωτήθηκε μήπως οι δυο τους το σκέφτονταν λάθος.

«Είναι άλλο πράγμα να αγκαλιάσεις την αγαπημένη σου σε μια συναυλία, σε μια συνθήκη και σε ένα τραγούδι και να τη σφίγγεις και να τη φιλάς και να λες ότι για εσένα και για εμένα αυτή η στιγμή σημαίνει κάτι. Κι άλλο να λες “Μωρό, σ’ αγαπώ” σε μια οθόνη και να το στέλνεις», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. «Καταλαβαίνω ότι είναι μια γλώσσα που έρχεται και προφανώς κάπως εξυπηρετεί τους ανθρώπους, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Μιλώντας με τον Κώστα Μακεδόνα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου, δεύτερου συζύγου της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που υποδύθηκε στην κινηματογραφική επιτυχία της «Ευτυχίας».

«Όταν άρχισα να τον σκέφτομαι και να σκέφτομαι τα πράγμα που έχει ζήσει γύρω, είπα “Θέε μου πώς αγαπάει έτσι ένας άνθρωπος; Γιατί δεν αγαπάς έτσι βρε Πυγμαλίωνα; Αφού μπορείς έστω να το αντιληφθείς στο ελάχιστό του”. Δεν ξέρω αν το έκανα αλλά σκεφτόμουν “Εσύ, μπορείς να αγαπήσεις έτσι;”. Οπότε αυτό ήταν ένας οδηγός», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός κέρδισε το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία στα Βραβεία της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου «Ιρις». H «Ευτυχία» απέσπασε 7 ακόμα βραβεία, τα Καλύτερης Ταινίας, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Κάτια Γκουλιών, Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Θάνο Τοκάκη, Σκηνογραφίας, Ενδυματολογίας, Ήχου και Μακιγιάζ.

Read more