Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ήταν σοκαριστικό – Η απώλεια του κολλητού με σημάδεψε» [vid]
Για τα χαστούκια της ζωής μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ήταν σοκαριστικό – Η απώλεια του κολλητού με σημάδεψε» [vid]

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ένας θάνατος και ιδιαίτερα ενός αγαπημένου φίλου σε μια νεαρή ηλικία μπορεί να σε στιγματίσει.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του κολλητού φίλου στα 24 του χρόνια που ήταν ένα δυνατό χαστούκι.

«Ήταν Μάιος του 2002. Βγήκα από τον στρατό και, μια ημέρα μετά, έγινε ό,τι έγινε. Έτσι είναι η ζωή! Υπάρχει μια σκηνή στο «Έτερος Εγώ» που η Ιωάννα Κολλιοπούλου φωνάζει στον «Λαΐνη» και του λέει: «Ξύπνα!». Για εμένα, ήταν ένα τεράστιο ξύπνημα στα 24. Ξύπνα, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Θα λες «ευχαριστώ», θα αγαπάς, με όλα μου τα λάθη».
Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν παίρνω τίποτα δεδομένο! […] Ξύπνησα το πρωί από την άδεια του στρατού, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω: «Ο κολλητός», αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί! Ήταν ο ξάδελφός του που μου είπε: «Ο φίλος μας έφυγε». Τροχαίο, τις ημέρες του Πάσχα. Είναι σοκαριστικό!».

«Όσοι το έχουν πάθει γνωρίζουν ακριβώς για το τι σοκ μιλάω. Στεναχωριέμαι που δεν ζω όλες αυτές τις εμπειρίες με έναν φίλο, που ήταν κολλητός, αλλά από την άλλη υπήρχε λόγος που έγινε. Σαν από το Θεό να σου είπε κάποιος “ξύπνα, πάμε παρακάτω”», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Read more