Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναστατώνει και πάλι το παλάτι [pics]
Η ζωή της έχει γίνει το θέμα πολλών ντοκιμαντέρ
LIFESTYLE

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναστατώνει και πάλι το παλάτι [pics]

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πάντα ένα αγκάθι στην ονειρεμένη ζωή της βασιλικής οικογένειας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ένα καινούριο ντοκιμαντέρ, από τα πολλά είναι η αλήθεια που έχουν γίνει για τη ζωή της, που είναι πολύ πιθανό να προβληθεί από το Netflix δίνει μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο και η Νταϊάνα και μάλιστα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές.

EPA/STR UK AND IRELAND OUT

Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο «Being Me: Diana», θα περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ θα αποκαλύψει και τις μάχες για την ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές. Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική. Η ιστορία θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η σειρά θα περιέχει επίσης συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής DSP. Δεν έχει ανατεθεί επίσημα από το Netflix, αλλά τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όλα θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως και τα μέλη της οικογένειας Σπένσερ έχουν ήδη αρνηθεί να συμμετάσχουν σε αυτό. Ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν είναι και το γεγονός ότι ο Χάρι ήδη συνεργάζεται με το Netflix, όπως και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ενώ και οι δύο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το δίκτυο για μελλοντικά πρότζεκτ.

Mandatory Credit: Photo by Nils Jorgensen/REX/Shutterstock

Read more