Πρίγκιπας Xάρι: Η εμφάνιση του σε παιδική σειρά του Netflix
Ένα παραμύθι για τον πρίγκιπα Χάρι
LIFESTYLE

Πρίγκιπας Xάρι: Η εμφάνιση του σε παιδική σειρά του Netflix

Πρίγκιπας Xάρι: Για τον εορτασμό των 75 χρόνων της κλασικής παιδικής σειράς της Mattel, Thomas & Friends, το Netflix και το Channel 5 δημιούργησαν ένα επετειακό επεισόδιο στο οποίο συμμετέχει ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Xάρι: Ο Δούκας του Σάσεξ, κάθεται σε μια από τις πολυθρόνες του παλατιού, και διαβάζει από ένα παραμύθι με την ιστορία του διάσημου τραίνου, ενώ φιλοξενούνται επίσης κι άλλα μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας του Σάσεξ, κάθεται σε μια από τις πολυθρόνες του παλατιού, καθώς το γύρισμα έγινε πριν εκείνος εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και διαβάζει από ένα παραμύθι με την ιστορία του διάσημου τραίνου, «Thomas the Tank Engine», της ανθρωπόμορφης ατμομηχανής που πρωταγωνίστησε στη σειρά βιβλίων «The Railway Series» του αιδεσιμότατου Ουίλμπερτ Όντρι και του γιου του Κρίστοφερ που άρχισε να εκδίδεται το 1945.

«Έχω πολλές αναμνήσεις καθώς μεγάλωσα με τον  και με μετέφερε σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειες του. Είμαι πολύ περήφανος που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο», είπε ο ίδιος.

Τα βιβλία ήταν αυτά που ενέπνευσαν τη δημοφιλή παιδική σειρά «Thomas & Friends» , που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1984 στο ITV Network στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το πρώην μέλος των Beatles Ρίνγκο Σταρ ως αφηγητή.

Read more