Πόπη Τσαπανίδου: Μίλησε με συγκίνηση για τα παιδιά της και την απώλεια του συζύγου της [vid]
Η ευτυχία επιτυγχάνεται με μικρές καθημερινές μάχες
LIFESTYLE

Πόπη Τσαπανίδου: Μίλησε με συγκίνηση για τα παιδιά της και την απώλεια του συζύγου της [vid]

Πόπη Τσαπανίδου: H δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και στον Τάκη Γιαννούτσο.

Πόπη Τσαπανίδου: Περιέγραψε στην κάμερα πώς αντιμετώπισε η ίδια την απώλεια του συζύγου της, ποιο ήταν το συναίσθημα που είχε λίγο πριν γεννήσει αλλά και πώς διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση με το να μιλήσει στα παιδιά της γι’αυτό.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα τους. Είναι τραγική στιγμή. Ένιωθα μια χαρμολύπη. Χαρά που βλέπεις τα νέα παιδάκια, απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και διαπίστωση ότι το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο.

Τα παιδιά γεννήθηκαν χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους. Είχε πεθάνει όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρανε λοιπόν τι είναι μπαμπάς. Πηγαίνει λοιπόν η μεγάλη μου κόρη σχολείο και εγώ πάντα έβλεπα ποιο είναι το επόμενο μάθημα που έχει.

Βλέπω λοιπόν ότι έρχεται το μάθημα για την οικογένεια. Είχε μια φωτογραφία με τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά, τον παππού και μια γάτα. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με την Εύα. Και την ρωτάω “έτσι είναι και η δικιά μας οικογένεια;”. Μου απαντάει “όχι η δικιά μας δεν είναι σαν κι αυτήν”. Λέω από μέσα μου “ωραία, έχω δουλέψει καλά”. Την ρωτάω, λοιπόν, “τι λείπει;” και μου λέει “εμείς μαμά δεν έχουμε γάτα”. Γέλασα. Μέσα στις μεγαλύτερες καταστροφές πάντα γελάς.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι έντονα όταν είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει καλά τα κατάφερες», εξομολογήθηκε δακρύζοντας on camera η Πόπη Τσαπανίδου.

Read more