Πόλεμος για τα μάτια του… GNTM: Εξώδικο του Star στον ANT1 για τα spoiler στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Η αντίδραση του Star για τις αποκαλύψεις που γίνονται από τη συγκεκριμένη εκπομπή
LIFESTYLE

Πόλεμος για τα μάτια του… GNTM: Εξώδικο του Star στον ANT1 για τα spoiler στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

To GNTM είναι από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα.

Ο ανταγωνισμός των καναλιών φέτος βρίσκεται στα ύψη μετά μάλιστα και από τη δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που είχαν όλοι, λόγω κορονοϊόυ.

Το GNTM όπως και άλλες εκπομπές, συγκεντρώνουν υψηλή τηλεθέαση που έχει σαν αποτέλεσμα οι άλλες εκπομπές σε άλλα κανάλια να ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτές, κατά τη διάρκεια του προγράμματος τους.

Τα λεγόμενα spoilers, οι αποκαλύψεις, δηλαδή, για την συνέχιση του εκάστοτε σόου ή σήριαλ, έχουν όμως δημιουργήσει αντιδράσεις και είναι αντικείμενο διαφωνιών μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ANT1 «Πρωινό», αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε», προχωρούν σταθερά σε λεπτομέρειες όπως αποχωρήσεις, καβγάδες και γενικές εξελίξεις του σόου. Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα την διοίκηση του STAR, και έτσι υπήρξε τηλεφώνημα στο ανώτατο επίπεδο, με σκοπό το αίτημα να παύσουν αυτές οι αναφορές στο σόου, αλλά και να προειδοποιήσει για τυχόν ενέργειες που δε θα άρεσαν, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συμμορφώθηκε, ωστόσο, αμέσως και δεν προχώρησε ξανά σε κάποια τέτοιου είδους αποκάλυψη. Από την άλλη πλευρά, όμως, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να αναφέρεται στο σόου, πετώντας υπονοούμενα και σπόντες, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τη διοίκηση του καναλιού του GNTM. Έτσι λοιπόν, το STAR προχώρησε, λίγες ημέρες πριν, σε εξώδικο, με το οποίο απαγορεύει ρητώς από την εν λόγω εκπομπή, να αναφέρει ή να παίξει το οποιοδήποτε απόσπασμα, σχετικά με την εκπομπή, οδηγώντας τις σχέσεις των δύο σταθμών σε κρίση.

Read more