Πέτρος Κωστόπουλος: Στο Ντουμπάι για δουλειές – Η απάντησή του στα σχόλια
Το ταξίδι και οι αντιδράσεις
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο Ντουμπάι για δουλειές – Η απάντησή του στα σχόλια

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο εκδότης και επιχειρηματίας έγινε αντικείμενο σχολιασμού τις προηγούμενες ημέρες λόγω της επίσκεψης του στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά.

Πέτρος Κωστόπουλος: Οι φωτογραφίες αρκετών «επωνύμων» που επέλεξαν το Ντουμπάι για να κάνουν την αλλαγή του χρόνου έκαναν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν και αυτός ένας από αυτούς που βρέθηκαν στο Ντουμπάι τις ημέρες των εορτών. Τα σχόλια πολλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς και οι περιορισμοί που αυτή φέρει μαζί της.

Η απάντηση όμως του Πέτρου Κωστόπουλου είναι πολύ συγκεκριμένη, «Ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu», τόνισε.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό» απαντά με σαφήνεια στους απανταχού επικριτές ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».

«Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» προσθέτει ο εκδότης και παρουσιαστής στο enikos.gr. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν μαζί με τη νέα του σύντροφο Κατερίνα Λιόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επέστρεψαν από το Ντουμπάι θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο.

Για την εφαρμογή αυτών των μέτρων έχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός. Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Read more